EVENEMENT

Welk evenement u ook organiseert, wij ontzorgen…

Elk evenement, groot of klein, tot in de puntjes verzorgd

De letterlijke betekenis van evenement is een verplaatsbare georganiseerde gebeurtenis. Dit kan een opening van iets zijn, een jaarlijks terugkerende themadag of -week, maar ook een personeelsfeest of bruiloft. Vaak betreft het publieke evenementen, maar bij PLB Sound & Light verzorgen we ook veel licht en geluid op besloten manifestaties. Er zijn talloze redenen te bedenken voor een feest of evenement. Toch zijn onze werkzaamheden niet altijd feestelijk, zo verzorgen we ook regelmatig herdenkingen en uitvaartdiensten. Echter één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is dat iedereen op zoek is naar de juiste partner welke de techniek verzorgd, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Ontzorgen doen wij graag, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken.

Uw partner in losse verhuur, advies én totaalconcepten

PLB Sound & Light biedt u professionele verhuuroplossingen voor het organiseren van bedrijfs-, privé en publieke evenementen. Door een groot assortiment aan apparatuur en deskundige en veelzijdige medewerkers, streven wij naar maatwerk welke uw ogen en oren opent met licht, geluid en beeld. Met een breed werkgebied ziet u ons regelmatig verschijnen in allerhande steden zoals bijvoorbeeld: Maastricht, Eindhoven, Roermond, Weert, Tilburg en ‘s Hertogenbosch

Wij streven naar perfectie voor u als klant en denken graag mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Met onze ruime ervaring en capaciteit voor evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers, op het gebied van bedrijfsevenementen, productpresentaties, modeshows, theatervoorstellingen, live-muziek, dance-evenementen, promsconcerten, en festivals, zijn wij gegarandeerd de juiste partner.

Uitdagingen aangrijpen met advies waar u écht iets aan heeft

PLB Sound & Light maakt gebruik van digitale mixers welke voldoen aan de wereldwijde standaard in de professionele entertainment industrie. Dankzij de modernste techniek in de mixers, onstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van mixen. Zo kunnen preset’s met één druk op de knop worden opgeslagen. Dit scheelt de volgende keer tijdens uw optreden een hoop kostbare tijd. Naast Presonus voor de eenvoudige evenementen, maken wij gebruik van Digico mixers uit de S en SD serie.

Professioneel kraakhelder geluid voor iedere happening

Live optreden, bedrijfspresentatie, promsconcert, carnavalsevenement het maakt niet uit wat u organiseert. Bij de medewerkers van PLB Sound & Light is de geluidstechniek in goede handen. Met een specialisatie voor grote koren en orkesten, onderscheiden wij ons van de rest. Geluid bedienen is meer dan een gitaar versterken of een spreker verstaanbaar maken. Daarnaast moet de communicatie met de geluidsman helder zijn en soepel verlopen. Dit alles komt ten goede aan het uiteindelijke resultaat. Een goede geluidsman vinden is vaak moeilijk en geluid mixen is absoluut een vak apart. Met onze jarenlange ervaring en veel kennis bent u bij ons aan het juiste adres voor de geluidsman voor úw evenement.

Top