GELUID

Voor iedere toepassing kraakhelder geluid, zoals het hoort…

Perfect geluid is geen toeval

Goed geluid op úw evenement is meer dan versterking. Een prettig volume en een goede balans zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, ongeacht of er een DJ staat te draaien of wanneer u bezoeker bent bij een groot live-evenement. Graag zorgen wij er samen met u voor dat het evenement, waar u zo lang naartoe heeft gewerkt, een succes wordt door het maken van de juiste keuzes op het gebied van geluid.

De perfecte balans in goede handen

Slecht geluid tijdens evenementen is ergernis nummer 1 onder de bezoekers en organisatie. Een piepende geluidsinstallatie, een geluidsman die te laat is met het open schuiven van een microfoon of een verkeerde balans.. Helaas veel voorkomende problemen die zeker niet meer van deze tijd zijn en met de juiste kennis en geluidstechnici te vermijden zijn. Onze ervaren audio-engineers weten als geen ander wat er nodig is om uw evenement te doen slagen.

De nieuwste digitale technieken binnen handbereik

PLB Sound & Light maakt gebruik van digitale mixers welke voldoen aan de wereldwijde standaard in de professionele entertainment industrie. Dankzij de modernste techniek in de mixers, onstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van mixen. Zo kunnen presets met één druk op de knop worden opgeslagen. Dit scheelt de volgende keer tijdens uw optreden een hoop kostbare tijd. Naast Presonus voor de eenvoudige evenementen, maken wij gebruik van Digico mixers uit de S en SD serie.

Professioneel kraakhelder geluid voor iedere happening

Live optreden, bedrijfspresentatie, promoconcert of carnavalsevenement… het maakt niet uit wat u organiseert. Bij de medewerkers van PLB Sound & Light is de geluidstechniek in goede handen. Met een specialisatie voor live-muziek, maar ook grote koren en orkesten, onderscheiden wij ons van de rest. Geluid bedienen is meer dan een gitaar versterken of een spreker verstaanbaar maken. Daarnaast moet de communicatie met de geluidsman helder zijn en soepel verlopen. Dit alles komt ten goede aan het uiteindelijke resultaat. Een goede geluidsman vinden is vaak moeilijk en geluid mixen is absoluut een vak apart. Vanwege onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, bent u bij ons aan het juiste adres voor de geluidsman op úw evenement.

Top