Creëer een onvergetelijke sfeer met de juiste keuze en bediening

Naast kraakheldere geluidskwaliteit, is ook licht-techniek van groot belang tijdens uw evenement. Met licht bepaalt u tenslotte het karakter en de sfeer die u het publiek mee wilt geven. De juiste mix van licht en kleurkeuze creëert een gevoel. Industrieel, sprookjesachtig, modern of exclusief? U beslist!

Of het nu gaat om een presentatie, personeelsfeest, bruiloft, live optreden of promoconcert… met het juiste advies bent u verzekerd van het gewenste resultaat. De professionals van PLB Sound & Light zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt en toveren iedere plek om tot een fantastische evenement locatie.

Kwaliteit op uw evenement is niet vanzelfsprekend

Kwaliteit is van groot belang tijdens elk evenement. Het gebruik van professionele A-merk apparatuur, zoals Martin en Avolites, speelt hierbij een grote rol. Licht bepaalt de uitstraling van úw evenement. Dat budget ook een rol speelt, realiseren wij ons als geen ander.

De inzet van lichtapparatuur heeft ongekend veel mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld verlichting voor het uitlichten van een live-band of zoekt u, naast podium belichting, ook terreinverlichting voor uw festival? Laat de ervaren medewerkers van PLB Sound & Light u helpen om uw evenement of aangelegenheid onvergetelijk te maken door de inzet van de juiste lichtapparatuur.

Intelligent, LED of conventionele apparatuur

Daar waar de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn, is de inzet van de juiste apparatuur een absolute must. Conventionele verlichting, intelligente verlichting of LED verlichting zijn termen waar u als opdrachtgever geen omkijken naar hoeft te hebben. Het lichtplan of lichtontwerp voor iedere happening is bij ons in goede handen. Samen met u lopen we uw wensen stapsgewijs door, om zo een beeld te vormen van wat u voor ogen heeft. In deze gesprekken komen we samen tot een strak georganiseerd plan.

Top