• OPNAME

    Vastleggen van úw performance of evenement, op locatie of in onze eigen studio…

Audioregistratie op maat

Concertregistratie, repetitieopname, band-opname, concoursopname… Een opname is in veel woorden te omschrijven, maar ze verschillen enkel van doel en het type toepassing waarvoor de opname gerealiseerd wordt. Ze hebben echter één ding gemeen en dat is het registreren van audio-bronnen, zoals bijvoorbeeld een orkest of een bedrijfspresentatie. Naast de oneindige opname-mogelijkheden, kan een opname ook dienen voor zelfreflectie. Doormiddel van een repetitie-opname kan de dirigent of muzikaal leider samen met de musici uiteindelijk werken aan een beter resultaat.

Registreren van de mooiste momenten

Prachtige herinneringen en momenten die u graag opneemt, zodat u hier nog langer van kunt genieten. Evenementen en producties waarvoor wij de techniek verzorgen, komen steeds vaker met de vraag of we ook een audio opname kunnen realiseren. Natuurlijk is dit mogelijk bij PLB Sound & Light. Doordat wij werken met de laatste nieuwe technieken en digitale mixers, behoort een multi-track opname tot de mogelijkheden. Dit kan uiteraard op locatie of in onze eigen opnamestudio.

Songwriting of de opname van een eigen album

Heeft u een idee, tekst of schets voor een song of album dat u graag verder wilt uitwerken? Dan kunnen wij u hierbij helpen, door samen aan uw songs te werken. Door onze kennis, ervaring en grote assortiment aan kwaliteits-microfonie, helpen wij u met het opnemen en produceren. Dankzij ons grote netwerk in de muziekwereld, kunnen wij ook ondersteuning geven door middel van verschillende professionele sessiemuzikanten en zorgen we ervoor dat je met een kant en klaar eindproduct de deur uit loopt. Door onze muzikale achtergrond behoort ook arrangeren tot de mogelijkheden.

Iedere gewenste apparatuur binnen handbereik

Oneindige mogelijkheden dankzij ons brede scala aan audio-apparatuur. De grootste bezigheid van PLB Sound & Light is het realiseren en technisch aankleden van evenementen in de breedste zin van het woord. Van bruiloft tot personeelsfeest en van festival tot theatervoorstelling. Hierdoor beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment professionele apparatuur, zoals pre-amps en grootmembraan microfoons. Naast het verhuren hiervan, leent deze zich fantastisch voor opname. Uiteraard bent u hierdoor verzekerd van up-to-date en populaire apparatuur.

Top